6. بهمن 1397 - 18:44   |   کد مطلب: 26277
مدیرکل محیط زیست همدان عنوان کرد:
شناسایی ۴۰ واحد سیلیس کوبی در ازندریان ملایر
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان همدان گفت: ۴۰ واحد سیلیس کوبی در ازندریان ملایر واقع شده که ۲۲ واحد نسبت به نصب بگ فیلتر و رفع آلایندگی اقدام کرده اند.

به گزارش ملایری‌ها و به نقل از روابط عمومی حفظت محیط زیست همدان؛ عادل عربی گفت: ۴۰ واحد سیلیس کوبی در ازندریان ملایر واقع شده که ۲۲ واحد اقدام به نصب بگ فیلتر و رفع آلایندگی کرده اند و ۷ واحد در حال انجام اقداماتی در این خصوص هستند.

عادل عربی افزود: در گذشته نام سیلیس کوبی ها با آلایندگی هوا گره خورده و موجب نارضایتی عمومی و بیماری زایی برای کارگران و پرسنل این واحدها شده بود که هم کارکنان و هم ساکنان اطراف سیلیس کوبی ها را تهدید می کرد و مشکلات ریوی از جمله بیماری سیلیکوزیس را رقم می زد اما با اقداماتی که طی چند سال گذشته انجام شده هم راندمان این واحدها افزایش پیدا کرده و هم مشکل آلایندگی رفع شده است.

وی بیان کرد: با تعامل سعی داریم هم از تولید حمایت کنیم و هم قوانین محیط زیست را پیاده کنیم و بر همین اساس حفاظت محیط زیست استان در مرحله اول به دنبال برخورد و تعطیلی واحدها نیست و بر روی رفع آلایندگی تمرکز ویژه دارد.

وی خاطرنشان کرد: تعامل انجمن سیلیس کوبان ملایر با محیط زیست در خصور رفع آلایندگی بسیار موثر بود و امیدواریم طی سال آینده بقیه سیلیس کوبی های ازندریان اقدام به نصب بگ فیلتر و رفع آلایندگی کنند.

انتهای پیام/

عادل عربی