به گزارش ملایریها حسینعلی نوروزی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در همدان، از پلمب یک کارگاه غیر مجاز و غیر بهداشتی تولید شیره انگور در همدان خبر داد و اظهار کرد: هفته گذشته بازرسان بهداشت محیط پس از اخذ مجوز و دستور قضایی با همراهی عوامل نیروی انتظامی یک واحد کارگاهی غیر مجاز و غیر بهداشتی تولید شیره انگور را در حوالی روستای یگانه شهرستان همدان مورد بازرسی قرار دادند.
وی با بیان اینکه متصدی این کارگاه در قسمتی از ساختمان متروکه با استفاده از ابزار و وسایل نامناسب، اقدام به تولید شیره انگور میکرد، گفت: این فرد خاطی از کشمش و قندهای غیر بهداشتی و فاقد صلاحیت مصرف، شیره انگور تولید کرده و به بازار عرضه میکرد.
رئیس گروه مهندسی بهداشت محیط و حرفهای استان همدان با اشاره به اینکه در عملیات بازرسی قریب به 8 هزار کیلوگرم مواد غذایی فاقد صلاحیت مصرف شامل قند کلهای، کشمش و شیره کشف و ضبط شد، گفت: فرد خاطی نیز دستگیر و روانه بازداشتگاه شد.
وی در ادامه به اقدامات صورت گرفته طی ایام نوروز اشاره کرد و افزود: در این ایام از مراکز تهیه، توزیع و عرضه مواد غذایی حساس با اولویت کنترل بهداشت فردی و بهداشت مواد غذایی بازرسی بهداشتی صورت گرفت.
نوروزی با اشاره به انجام بازرسی بهداشت محیطی از اماکن عمومی حساس از جمله آرایشگاهها، هتلها، مراکز اقامتی و ... طی ایام نوروز، گفت: در این مدت تعدادی از واحدهای متخلف تعطیل شدند.
وی با بیان اینکه در ایام نوروز با بازدید ضربتی از یک بستنیفروشی در ملایر بیش از 300 کیلوگرم مواد اولیه و عرقیات کشف و ضبط شد، افزود: متخلف نیز به تعزیرات حکومتی معرفی شد.
رئیس گروه مهندسی بهداشت محیط و حرفهای همدان با اشاره به فعالیت 138 بازرس بهداشت محیط در قالب 18 تیم بازرسی در طرح سلامت نوروزی، گفت: این بازرسان از ساعت هشت تا 22 نظارت بهداشتی بر مراکز تهیه ،توزیع و عرضه مواد غذایی داشتند.
انتهای پیام